+31 (0) 495 547754
info@mcdriessen.nl
© Metaalcenter Driessen B.V. - Webdesign YourConcept

Webcalculatie

Metaalcenter Driessen B.V. investeert in de toekomst. Door een klantenportaal op te zetten wat 24/7 bereikbaar is, is het mogelijk om offertes op te vragen en/of bestellingen te plaatsen. Door middel van deze webcalculatie is het mogelijk om uw tekeningen te uploaden en per ommegaande een aanbieding of orderbevestiging te ontvangen met stuksprijzen per regel.

Voor enkel lasersnijden kunt u uw dxf files uploaden en aangeven welke aantallen, materiaalsoort en materiaaldikte u wenst. Voor gezette producten of buislaser producten kunt u uw STEP file uploaden. Voor andere bewerkingen als walsen, boren, tappen, lassen, poedercoaten, verzinken etc. kunt u aangeven welke vervolgbewerking er verder nodig is en uw werktekening uploaden.

Deze service gaat zeer binnenkort van start. Bedrijven welke al relatie/klant zijn bij Metaalcenter Driessen B.V. ontvangen automatisch bericht hierover. Indien u nog geen relatie/klant bij ons bent en toch een bericht wilt ontvangen wanneer de webcalculatie service online gaat, kunt u ons een mail sturen via de contactpagina. Wij zorgen ervoor dat ook u dan een bericht ontvangt wanneer we van start gaan met onze webcalculatie.

Tot die tijd, nog even geduld………..