+31 (0) 495 547754
info@mcdriessen.nl
© Metaalcenter Driessen B.V. - Webdesign YourConcept

Kanten / Zetten

Op het gebied van kanten / zetten is Metaalcenter Driessen B.V. uitstekend uitgerust. Of het nu gaat om dunne of dikke materialen, kleine of grote afmetingen, enkelstuks, kleine of grote series…..

Metaalcenter Driessen B.V. levert op dit gebied een totaalpakket aan mogelijkheden. Onze kantbanken zijn uitgerust met een hoekmeetsysteem en worden volledig 3D aangestuurd.

Door middel van de aanwezigheid van een zeer compleet assortiment kantpersgereedschappen zijn wij in staat de meest complexe producten voor u te buigen. (maximale lengte 4000mm)

Alle mogelijke radiusstempels, kunststof V-matrijzen voor onbeschadigd werk, V-matrijzen vanaf 6mm tot en met 120mm etc. Kortom, niets is onmogelijk.

Onze nieuwste machine is uitgerust met een automatisch gereedschapsmagazijn. De kantbanken worden met 3D STEP files automatisch geprogrammeerd, waarna het programma wordt ingelezen in de machine. De machine stelt zichzelf om en binnen de kortste keren kan worden aangevangen met het buigen van de producten.
Met name bij enkelstuks en kleine series, wordt enorm veel insteltijd bespaard. Hierdoor is het dan vanaf nu ook mogelijk om ook op het gebied van kanten/zetten zeer flexibel de orderstroom te verwerken (QRM: Quick Response Manufactoring)

Metaalcenter Driessen beschikt over diverse kantpersen, met een maximale lengte van 4000mm en een maximaal tonnage van 220 Ton.